Espectacles

Espectàcles Màgic Manu

Espectacle “MOLA COM VOLA” Màgia infantil

Màgia infantilEspectacle pensat exclusivament per als més petits de la casa, tot un seguit d’efectes visuals on els petits podran entendre a la perfecció el que està succeint davant dels seus ulls i d’aquesta manera experimentar i començar a tindre un contacte amb el món de la màgia.

Aquest espectacle és adaptable a les vostres necessitats, és pot portar a terme en teatres, sales polivalents o a l’aire lliure.

Espectacle “COM A CASA” Màgia familiar

Màgic ManuEspectacle pensat per a públic familiar, un espectacle participatiu, dinàmic, divertit i màgic, en el qual tant petits com a grans podran gaudir de la màgia en primera persona, tot plegat amb una gran dosis d’humor.

Aquest espectacle és adaptable a les vostres necessitats, és pot portar a terme en teatres, sales polivalents o a l’aire lliure. 

Espectacle “UALAAA” (Màgia d’escenari)

Màgic ManuUn espectacle pensat per a portar a terme en escenaris, preferiblement per a teatres, tot i que podem adaptar-nos a escenaris d’exterior, un espectacle interactiu amb al públic, una combinació de màgia còmica amb grans il·lusions. Destinat a totes les edats, tot amb molta participació i molt d’humor.

 

[+] Si vols més informació dels espectacles, posa’t en contacte amb mi.