Notícies

Fedaia, SOMRIU PER LA INFÀNCIA, Nosaltres no faltarem.

FEDAIA

El proper 18 d’abril es celebra la 3a Edició de la Festa Solidària “Somriu per la infància”, amb l’objectiu que més de 2.000 infants gaudeixin d’un dia molt especial al parc. Gràcies a la col·laboració de la Fundació Port Aventura, els infants tenen l’entrada gratuïta, però necessitem diners per poder pagar el desplaçament i dinar.

Amb 5€ ajudaràs a que 1 infant pugui anar i dinar el 18 d’abril a la Festa Solidària “Somriu per la infància”; amb 10€, 2 infants podran gaudir d’aquest dia d’oci; amb 50€, 10 infants podran complir el seu somni de passar un dia a Port Aventura…

També pots col·laborar, venint a la festa Somriu per la infància; entrades limitades per només 18 euros!.  Adquireix-les a través de Ticketmaster.

Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la FEDAIA per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants més vulnerables.T’apuntes?

“Somriu per la Infància” és el lema amb què la FEDAIA, la federació d’entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d’exclusió social, celebrarà un dia per la infància al parc temàtic de Port Aventura.

Un dia on els protagonistes són els infants i joves, i el somriure l’element d’unió que iguala a tots els infants, més enllà de la seva situació social o econòmica.

Així doncs, amb la vostra col·laboració serà possible que els infants i adolescents amb risc d’exclusió social atesos en el marc de les entitats del tercer sector, puguin participar d’aquesta festa que ja celebra la seva 3a edició.

image001